Coaching

Een coachtraject is vaak nuttig in een transitiefase, waarin je bezig bent met nieuwe (persoonlijke) ontwikkelingen. Je wordt bewust van eigen grenzen en mogelijkheden, waarbij we inzoomen op functioneren en leven vanuit kracht en bekwaamheid. Kleine veranderingen kunnen over langere periode leiden tot enorme persoonlijke ontwikkelingen!

Wandelen*

Wandelcoaching is een specifieke vorm van begeleiding welke bijdraagt aan het ont-stressen het zorgt voor  ont-spannen. Het is bij uitstek geschikt wanneer je kampt met stress- en burn-out klachten. Wandelend in de natuur zoomen we in op je klachten en blokkades en deze zetten we samen om in nieuwe uitdagingen en energie!  Een combinatie van wandelen in de natuur en coaching in de praktijk is ook mogelijk. 

Aanbod Coaching*

  • Individuele coaching gericht op loopbaan en persoonlijke ontwikkeling
  • Individuele coaching gericht op balans tussen werk, gezin en sociaal leven
  • Individuele coaching gericht op empowerment en talentontwikkeling, leiderschap en presentatie-vaardigheden
  • Wandelcoaching

*Elke vorm van begeleiding kent in eerste instantie een oriënterend gesprek van 30- 45 minuten. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Dit gesprek is belangrijk, omdat ik op basis hiervan een traject op maat zal ontwerpen. De looptijd bepalen we samen aan de hand van jouw behoefte en vraag. Na dit gesprek ontvang je een voorstel voor coaching of supervisie op maat.  Na afloop van elk traject vindt na 2 a 3 maanden een (gratis) terugkoppel moment plaats via email.

Bijeenkomsten kunnen ook online. E-mail coaching behoort ook tot de mogelijkheden.