Mijn aanbod

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek  (telefonisch of face to face) bied ik je een coachingstraject of supervisie op maat. De looptijd bepalen we samen aan de hand van jouw vraag en behoefte. Elke vorm van begeleiding kent in eerste instantie een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek van 45 minuten. In dit gesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we wederzijdse verwachtingen en ideeën rondom het coachings- supervisie of trainingstraject. Op basis van wensen, behoeften en doelen ontwerp ik een traject op maat. Na afloop van elk traject vindt na 2 maanden een terugkoppelmoment plaats.

Bijeenkomsten kunnen ook online. E-mail coaching behoort ook tot de mogelijkheden. 

Wat past het beste?

Coaching. Een coachtraject is vaak nuttig in een transitiefase, waarin je bezig bent met nieuwe (persoonlijke) ontwikkelingen. Je wordt bewust van eigen grenzen en mogelijkheden, waarbij we inzoomen op functioneren en leven vanuit kracht en bekwaamheid. Kleine veranderingen kunnen over langere periode leiden tot enorme persoonlijke ontwikkelingen. In een coachingstraject kijken we actief naar jouw behoefte en vraag . Deze zetten we om in doelen waar jij concreet mee aan de slag kunt.

Supervisie.  Supervisie betreft een specifieke vorm van begeleiding die veelal ingezet wordt rondom je professionele ontwikkeling. Supervisie betreft ervaringsleren rondom (lastige) situaties in jouw eigen werkpraktijk. Op systemische wijze onderzoeken we jouw handelen. De bedoeling van de gesprekken met de supervisor om als beroepskracht effectiever en bekwamer te gaan functioneren. Je leert meer zicht te krijgen op samenhang van denken, voelen en handelen, hierdoor ben je in staat adequater te handelen in nieuwe concrete (werk)situaties. Tegenwoordig wordt supervisie specifiek ingezet als methodiek om professionals beter in positie te zetten en te kunnen laten werken vanuit kracht en talent. Dit draagt bij aan je professionele ontwikkeling.

Wandelen.  Vanuit mijn begeleidingspraktijk bied ik ook wandelsessies aan. Wandelen, beweging en frisse lucht dragen bij aan het kunnen ont-stressen, ont-spannen en relativeren. Deze vorm van coaching is bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld burn-out klachten en overspannenheid. We zoomen samen in op je klacht; je last en zetten deze om in energie en nieuwe doelen!

Kijk voor het aanbod onder de button: ‘aanbod coaching’.

Training & Teamontwikkeling. Trainingen en teamontwikkeling op diverse onderwerpen. Deze kunnen  Incompany/ op lokatie georganiseerd worden. Training is altijd op maat.

Kijk voor het aanbod onder de button: ‘aanbod supervisie en training’.